Sistemul LCS3

Soluții complete de cupru și fibră cu cel mai înalt nivel de performanță

Patch panel-uri Cu

PATCH PANEL-URI CUPRU

Noile patch panel-uri au fost concepute și produse pentru optimizarea spațiului, cu până la 48 de porturi per unitate, facilitând mentenanța și modificările ulterioare. Acestea sunt disponibile atât în versiunea standard cât și cea unghiulară. Sunt prevăzute cu un sistem rapid de extragere a cutiei și un sistem inovator de ghidaj al cablurilor pentru un management optim.

Conectori RJ45 Cu

INSTALARE USOARA – CONECTORI RJ45 CUPRU

NOII CONECTORI cu conexiune rapidă toolless sunt disponibili pentru toate categoriile. În doar câteva secunde, veți obține conexiunea perfectă, având garanția performanței optime a legăturii dintre patch panel și stația de lucru.

cabluri si patch cord-uri Cu

CABLURI SI PATCH CORD-URI CUPRU

Gama completă de cabluri și patch cord-uri de cupru: Cat 5e, Cat 6, Cat 6a, Cat8. Cablurile de cupru respectă noua reglementare europeană CPR (Construction Product Regulation). Declarațiile de performanță (DOP) pot fi găsite pe www.legrandoc.com

LCS3 SOLUȚII FIBRĂ

Patch panel fibra: modulare (HD, UHD) si standard

PATCH PANEL-URI FIBRĂ: MODULARE (HD, UHD) ȘI STANDARD

Patch panel-uri pentru fibră optică, cu un design nou și inovator, disponibile în versiuni cu densitate de la 96 de conectori per unitate până la 144 LC per unitate.
Disponibilitate variante cu sertare glisante și sisteme cu butoane de extragere pentru mentenanță și modificări ulterioare facile.
Soluții MTP/MPO: transmisii până la 100 Gbps.

aparat de sudura pentru fibra optica

SMART SPLICER LEGRAND

Legrand a lansat un aparat de sudură pentru fibră optică, ce permite realizarea cu ușurință a sudurilor. Este ușor de manipulat, fiind unul dintre cele mai mici instrumente de pe piață și asigură cea mai bună conexiune în clasa sa, cu o garanție de 25 de ani.

 cabluri, pigtail-uri si patch cord-uri de fibra optica

CABLURI ȘI PATCH CORD-URI FIBRĂ OPTICĂ

Gama completă de cabluri, pigtail-uri și patch cord-uri de fibră optică.
Soluții standard, preconectorizate, MTP.
Legrand a introdus în catalog soluția MTP (Multiple-Fibre Push-On/Pull-Off compatibilă cu MPO). Aceasta garantează viteza, înalta performanță și densitatea ridicată.