Termeni si Conditii

1. TERMENI
Orice fel de comunicare și informație inițiată prin acest Serviciu va fi guvernată de acești termeni și condiții, ca reprezentând Acordul complet, exclusiv și definitiv între tine și www.wattelectric.ro. www.wattelectric.ro își rezervă dreptul, pe baza unilaterală, să modifice, amendeze sau să actualizeze acești termeni sși condiții în orice moment, fără a anunța în prealabil. www.wattelectric.ro își rezervă de asemenea dreptul de a amenda, adăuga sau șterge orice aspect al Serviciului în orice moment fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicaării pe acest website. În cazul în care continuați să utilizați acest Serviciu și după revizuire, înseamna că ați acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificările survenite.

Watt Electric – este denumirea comercială a S.C. WATT ELECTRIC S.R.L., persoana juridică de naționalitate română, având sediul social în Iași, Strada Rampei nr.9A, având număr de ordine în Registrul Comerțului J22/1533/2013, cod unic de înregistrare fiscală RO32217335.

 

2. DESCRIERE 
www.wattelectric.ro este un magazin online care comercializează produse electrice.

 

3. CONFIDENȚIALITATE 
Pentru a răspunde întrebărilor dvs. și pentru a ține evidențe despre folosirea site-ului nostru poate apărea necesitatea de a vă cere informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informații însă nu vor fi folosite pentru a vă transmite alte oferte, informații despre serviciile firmei noastre fără acordul dvs. Wattelectric.ro se obligă să protejeze confidențialitatea vizitatorilor site-ului său. Nici un fel de informații cu caracter personal nu vor fi transmise către terți, cu excepția acelor terți parteneri wattelectric.ro care asigură buna funcționare a acestui site. Totuși, putem furniza unor terți informații de ordin general referitoare la vânzări, trafic în site precum și alte informații, însă aceste statistici nu vor conține date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre dvs: adresa dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informații despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informații colectate de Wattelectric.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la îmbunătățirea serviciilor oferite de site, dar și a serviciilor Wattelectric.ro.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, WATTELECTRIC SRL va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate în scopul oferirii in condiții optime de către WATTELECTRIC a serviciilor pe internet și a serviciilor care țin de domeniul educației, culturii și a divertismentului.

La opțiunea dumneavoastră ne furnizați unele date personale ale dumneavoastră pentru a vă crea un cont valabil și pentru a beneficia de serviciul oferit de către WATTELECTRIC.

În momentul creării contului aveți posibilitatea de a opta pentru primirea de informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de WATTELECTRIC prin bifarea căsuței corespunzătoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Sunteți de acord că ștergerea datelor personale ale dumneavoastră va fi urmată de ștergerea contului dumneavoastră din sistem și de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de WATTELECTRIC.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteți face o cerere în scris cu cerința dvs., pe care să o trimiteți apoi prin poștă la una dintre adresele din pagina de contact a siteului.

Pentru mai multe informații vă rugăm sa citiți Politica de Confidențialitate.

 

4. SECURITATEA MEMBRILOR 
În timpul procesului de înregistrare, ți se va aloca o parolă care ți se va transmite prin email. Ești responsabil pentru păstrarea confidențialității acestei parole și ești în întregime responsabil pentru toate activitățile și taxele ce pot apărea prin utilizarea acesteia. Poți modifica parola și profilul personal în orice moment. Ești de acord să anunți imediat www.wattelectric.ro de orice inadvertențe în cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizată, improprie sau ilegală a parolei sau a contului sau orice altă problemă de securitate. Este responsabilitatea ta să actualizezi și să te asiguri că adresa de poștă electronică la care mesajele sunt trimise este cea corectă. www.wattelectric.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de acțiune, cheltuieli, judecăți, premii, penalități sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Secțiuni. Este responsabilitatea ta să te asiguri că orice utilizator autorizat al contului tău www.wattelectric.ro a citit Termenii și conditțiile prezentului Acord și înțelege că utilizarea de către ei a Serviciului se supune acestor termeni si condiții. Ești de acord că ești pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de către orice utilizator autorizat și pentru orice consecință ar rezulta din utilizarea necorespunzătoare a Serviciului sau de încălcarea Acordului de către o astfel de persoană.

 

5. SISTEMUL DE GARANȚII 
Noi nu garantăm calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratețea informațiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar dacă noi facem tot ce este rezonabil posibil în a autentifica informațiile furnizate de membri la înregistrare, nu putem impiedica diverse persoane în a furniza informații false sau acționa în scopuri ascunse. Noi solicităm fiecărui membru înregistrat să acționeze în mod onest și etic atunci când folosește Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri că toate informațiile furnizate de membri înregistrați sunt actuale și corecte. Vă încurajăm să comunicați cu alți membri respectând principiile bunului simț și prudenței. Este responsabilitatea ta să evaluezi încrederea în si acuratețea tuturor formelor de garanție oferite de către alți membri. Este reponsabilitatea ta să înregistrezi și să menții un Profil Personal corect astfel încât să primești informații/cereri precise prin www.wattelectric.ro . Acest serviciu și informațiile prezentate pe acest website sunt furnizate „așa cum sunt”, iar folosirea acestui serviciu se face complet și exclusiv pe riscul tău. Atât cât îi este permis de lege, www.wattelectric.ro se deroga de asumarea oricărei garanții exprese sau implicite. www.wattelectric.ro nu oferă nici un fel de garanție că: serviciul va corespunde cerințelor tale, serviciul va fi oportun și fără greșeala, rezultatele utilizării Serviciului vor fi în concordanță cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde așteptărilor tale, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informație, obținute oral sau în scris de la www.wattelectric.ro, orice alt membru înregistrat nu vor reprezenta garanție dacă nu este expres menționată în prezentul Acord.

 

6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE 
www.wattelectric.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea si încrederea în website-ul nostru și noi vom încerca să corectam orice eroare/omisiune cât mai repede posibil. Cu toate acestea, www.wattelectric.ro nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate de tine sau de alți membri înregistrați. În mod expres, ești de acord că www.wattelectric.ro nu va fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanță majoră sau incidentale, incluzând dar fără a se limita însă la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relaționat acestui Serviciu. Ești de acord să protejezi și să asiguri www.wattelectric.ro si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele și reprezentanții săi de și împotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.

 

7. LEGI ȘI JURISDICȚIE 
Orice litigiu, controversă sau reclamație rezultată sau relaționată acestui Acord, sau încălcarea prevederilor sau anulării acestuia, vor fi soluționate conform legii.

 

8. TERMENI DE ÎNTRERUPERE SAU SUSPENDARE 
Acest Acord devine efectiv din momentul acceptării sale până în momentul în care este încetat de către  www.wattelectric.ro poate suspenda sau întrerupe utilizarea acestui Serviciu fără a anunța în prealabil în cazul în care www.wattelectric.ro consideră că ai incălcat sau nu ai acționat consistent în spiritul termenilor si condițiilor acestui Acord. Ești de acord că www.wattelectric.ro nu-și asumă nici un fel de responsabilitate față de tine sau orice altă terță persoană pentru orice eventuală încetare a accesului tău la acest Serviciu.

 

9. CONDIȚII DE UTILIZARE CONȚINUT 
Continutul paginilor site-ului web www.wattelectric.ro. este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate WATTELECTRIC SRL. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al WATTELECTRIC SRL. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.
Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la una din adresele din pagina de contact.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Wattelectric, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Wattelectric, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Wattelectric, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre site a informatiilor ori materialelor respective. In acest sens utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site si se obliga in mod expres sa nu trimita, posteze sau publice aceste materiale pe alte site-uri fara acordul expres, scris si prealabil al Wattelectric.