Politica de retur

Politica de retur

 

Conform legislatiei in vigoare (Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului), S.C. Watt Electric SRL va ofera dreptul de a returna produsele comandate online in maximum 14 zile calendaristice, fara a da vreo explicatie.

 

Conditii generale pentru returul produselor:

 • Produsele trebuie returnate in maxim 14 zile de la data la care au fost receptionate.
 • Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite.
 • Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, produse carora le lipsesc componente etc. De asemenea, nu se accepta returnarea comenzilor aduse la comanda special pentru dumneavoastra.
 • In cazul achizitionarii mai multor produse identice, se acepta returul tuturor daca numai unul a fost desigilat.
 • Odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare, asa cum au fost trimise de SC Watt Electric SRL.

 

Procedura de returnare:

 1. In cazul in care doriti sa returnati un produs, e necesar ca in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui sa ne informati cu privire la aceasta decizie, folosind o declaratie neechivoca, pe e-mail la office@wattelectric.ro.
 2. In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, veti primi pe e-mail numar de inregistrare si detalii cu privire la solicitarea inaintata.
 3. Va rugam sa ne expediati produsul/produsele la adresa Str. Rampei nr. 9A, Iasi, fara intarzieri nejustificate si in decurs de maxim 14 zile de la data la care ne-ati comunicat cererea de returnare.
 4. Dupa constatarea conformitatii produsului/produselor returnat/returnate, in termen de cel mult 14 zile de la primire, Watt Electric va returna contravaloarea produsului/produselor comandate, in contul dumneavoastra bancar.
 5. Costurile de retur sunt suportate de catre Watt Electric in urmatoarele situatii:
  • Clientul notifica Watt Electric de decizia de retragere din contract, în conformitate cu art. 11 (din OUG34/2014 care reglementează drepturile consumatorilor în cazul achiziţiilor on-line), in termen de maxim 14 zile de la data primirii produsului.
  • Produsul nu este conform cu specificatiile din oferta online.
  • Produsul nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.
  • Produsul nu este functional in primele 48 de ore de la receptie.
 6. Costurile de retur sunt suportate de cumparator daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou. In acest caz se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
 7. Rambursarea sumelor
 • Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data primirii returului